plus & minus



2010-05-26 @ 16:36:22

HELVETEEEEE, var tusan är min kamera-laddare??? Åååååh, vi åker imorgon och jag har grovletat efter min laddare nu i flera timmar :( HATAR detta...

Dock har vi bokat biljetter till freakin John Mayer live i London, så vi behövde inte drömma oss för långt bort ändå! Älskar att vi åker imorgon, vill bara släppa allt för några dagar och vara med min fina vän.


Hej älskling


john mayer-look alike



2010-05-24 @ 23:17:19
Hunnit med lite skola, jobb och Londonplaner med Tibbe idag. Vi drömde oss iväg lite väl mycket när vi såg en John Mayer på ett ful lite pub, ajja aldrig fel att drömma!

Är supertrött nu, så ska hoppa in i duschen och sen ner under täcket. Imorgon väntar en låååång sovmorgon, skola, jobb, ärenden och Linnéa på mig så måste vara förberedd! Om tre dagar åker vi suckeeeers!

fures birthday



2010-05-24 @ 23:13:51




Det var segt att ladda upp bilder, men två är bättre än noll!

vilken känsla!



2010-05-23 @ 20:19:56
Jag skiter (eller egentligen inte) i att vi förlorade matchen idag för jag åker till London på torsdag men min allra bästa och finaste vän Linnéa!!! Vi firade henne igår och min present till henne var just en London-resa. Så alltså skiter jag i att jag ska jobba måndag, tisdag och onsdag, och jag skiter i att jag måste plugga röven av mig just nu och att jag har ont i hela kroppen för om några dagar är det bara jag och Linnéa... OCH LONDON!!

Världens bästa känsla alltså!
Grattis på födelsedagen Linnéa och Amanda

Korsord



2010-05-20 @ 22:29:36
Sitter och löser korsord med pappi, blir frustrerad!!!!!!!!!!!!! Vi brukar kicka as på det här, men detta krysset var svårt...

Idag har jag dött så fint väder det har varit! Heja heja. Skittrött. Mycket att göra imorgon. Godnatt.

sweet summer



2010-05-19 @ 22:54:26
Nyss hemkommen från jobb och en lååååång kvällspromenad med mammsen. Nu mår jag som en kung! Ska lägga upp lite bilder på facebook sen kallar sängen...


GODNATT på er! ps. jag invigde shorts idag, äre sommar eller äre sommar nu? ds


hannibal & jag i solen


stuck



2010-05-18 @ 22:58:36
Öhhhhh, sitter och pluggar Textkommunikation. Kommer ingenstans, ger upp, vill sova. Godnatt!!

härlig vecka



2010-05-18 @ 10:39:09
Sitter och fördriver tiden i soffan. Börjar inte skolan förrän halv ett idag (som alltid på tisdagar) och var otroligt morgonpigg så har varit uppe ett par timmar. Idag blir en bra dag eftersom jag bara har en lektion och träning ikväll med underbara laget. Måste dock hinna med lite plugg sen, men orkar inte det just nu. Längesen jag bara satt ner och tog det lugnt så det passar perfekt nu.

Taggar denna veckan och speciellt helgen som kommer bli outstanding. Ni lär märka det sen...


Nu: skruva upp volymen på MTV och göra iordning mig.

ELLE magazine



2010-05-16 @ 23:41:47



Klockan är egentligen alldelses för mycket för mig att sitta uppe och uggla. Börjar skolan åtta imorgon, så borde sova för längesen! Men istället sitter jag och bläddrar och läser igenom det nya numret av ELLE. Älskar ELLE, det är sån himla underbar inspirationstidning. När jag blir stor ska min lägenhet vara fylld utav bilder från denna tidning, eller ännu bättre: min lägenhet kan vara gjord utav tidningarna, wii!

Ja, helgen har varit lång och stressfull (därav den dåliga uppdateringen) men så himla rolig. Men imorgon börjar en ny vecka och det vore ju synd att låta den hinna börja innan mig, så nu säger jag godnatt och läser lite till i tidningen.


Imorgon ska jag få handlat lite nödvändigheter, ha utvecklingssamtal, hinna till gymmet, laga mat och självklart gå i skolan... so much to do, so little time

ledig dag



2010-05-13 @ 23:02:33

Idag har jag varit ledig från både skola och jobb, fyyy vad det behövdes! Har hunnit med att baka muffins, grovstäda mitt rum och träna fotboll samt umgås med laget och äta mina utsökta muffins (heheeee). Nu är jag så trött att mina ögon snart faller ihop så känns som det är dags att sova snart.

 Imorgon blir en lång och intensiv dag - jobb från 10 till 17, snabbt hem till Linnéa och sen iväg på födelsedagsfirande för Henrik ute i Harlösa! Kommer bli hur kul som helst, men jobb väntar på lördag klockan åtta på morgonen, så får blir en tidig kväll. Just det, det fick mig att komma ihåg att jag måste packa en massa med mig till jobbet imorgon, åh.


Ajja, nu ska jag hänga upp lite tvätt och sedan krypa ner under nytvättade lakan (finns det något härligare?? NÄ)


Nu behöver vi lite sommardagar


att älska och att aldrig ta för givet



2010-05-13 @ 00:44:48
Har jag sagt att jag har de finaste vännerna i världen? Inte? Då säger jag det nu. Det är så jäkla lätt att ta sina vänner för givet eftersom de alltid finns runt en men nä, se förbi det. Kolla bara in de bästa varelser som gud skapat










Ibland behöver även jag en väckarklocka som berättar hur lycklig jag ska vara för jag har de här människorna i mitt liv

militär



2010-05-10 @ 13:12:44

Hoho, sitter och skriver klart min hemtenta som ska vara inne klockan fyra. Har ett bra tag till på mig men känner mig lite stressad för jag har fastnat lite. Fixar sig nog! Sen drar jag iväg till jobb och jobbar till halv elva ikväll. Gott med cashen säger jag bara!!

Medan jag sitter och har skrivstopp på tentan kollar jag lite bilder. Blir alltid så jäkla glad när jag kolla gamla bilder. Fina minnen, fina människor. Kolla bara de här, från militärfesten i somras, åhh älska!

Nu måste jag fortsätta med tentan och hinna ta en dusch innan ska sticker iväg till jobbet! puss


tröttig söndag



2010-05-09 @ 15:23:35
Idag är jag trötttttttt, men har hunnit med mycket faktiskt. Hunnit övningsköra och öva på de grejer jag suger på(såsom möta med gas, släppa kopplingen, hehe). Och jag har hunnit plugga ganska mycket. Är långt ifrån klar, men har imorgon på mig också. Känns skönt.

Nu ska jag snart iväg och jobba. Blir till halv elva idag och jag är inte riktigt sugen på det, men det får gå.

Min finaste Linnéa åkte till Ungern idag och kommer hem på torsdag(!) HALLÅÅ? Kom hem nu tack!!!!!!!!

Nä, nu drar jag... Har lite bråttom!

dålig dag



2010-05-07 @ 14:46:50

Vilken dålig dag, vilken dålig Josefin... Sviker min bästa vän också, hatar det. Gräver ner mig med Avatar-filmen nu


en torsdag



2010-05-06 @ 16:19:45

Alltså idag är jag lite extremt irriterad på skolan. Nu får den ta slut, eller iallafall inse att vi är ungdomar som tänker mer än på skolan. ÅHEEE!!

Hunnit vara en sväng i skolan idag och ändå fått lite sovmorgon. WIHO! Imorgon är det sista NP för denna gången, hur underbart? FREAKIN underbart! Det firar vi på kvällen med lite after-ski-tema-festligheter hos herr Tullis!

Ajja, snart bär det iväg till träning och innan dess ska jag hinna varva ner... PS jag skulle kunna dö för en påse godis nu ds


off to school



2010-05-04 @ 11:50:57

Nu sticker jag till skolan och har lektion från halv ett till halv tre. Sen körlektion vid tre! Tar med mig ett äpple, hehe. Ikväll blir det fotbollsträning och nu har jag riktigt bråttom

ps det är inte två ormar jag har i knäet, det är min leggings.... ds

gymmet nästa



2010-05-03 @ 17:31:06

Vilken otroligt lång dag det varit idag, och den är knappt halvvägs! Ska snart slänga i mig lite mat, sen möta upp Linnéa på gymmet. Imorgon blir det sovmorgon, och gud vad jag längtar!!!!!!!!!!!!!!


nyaste tillskotten



2010-05-03 @ 17:28:23

nattuggla



2010-05-02 @ 23:57:55


usch, sitter och plugga svensktalet som jag har imorgon. lite till bara, sen får det vara klart! Har inte orken till det mer. Inte fick jag vila ut i helgen heller, utan efter en underbar valborg (kommer bilder ska ni se) blev det jobb hela helgen, BOKSTAVLIGEN. Så nu är jag slut...

Hann dock beställa lite kläder nu medan jag skriver talet. Det blev fiiiiiiiiiina kläder och jag förtjänar dom jättemycket, punkt slut.

Nu är det maj-månad och det betyder ännu mer sommar. Snart är den här, SICK. Maj kommer bli skitbra, det vet jag... och jag vet alltid bäst, tro mig.


nu skriver jag klart talet och sen kryper jag under täcket. sov gott